Politieonderzoek na incident op afdeling JBZ

Vannacht heeft er een incident geweest tussen patiënten op een afdeling van het Jeroen Bosch ziekenhuis. Daarbij is een 78-jarige patiënt uit Vlijmen komen te overlijden. De politie onderzoekt momenteel wat er precies is gebeurd. Dit onderzoek zal enige tijd in beslag nemen. Dit incident werd door het ziekenhuis zelf gemeld. Wat er precies is gebeurd wordt nog door de politie uitgezocht. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door agenten van de recherche en forensische opsporing.

Het overlijden en locatie van het incident werd rond 02.30 uur door de politie bevestigd.

Het JBZ laat in een verklaring weten dat er ‘een tragisch incident’ heeft plaatsgevonden op een afdeling in het ziekenhuis. “Onze gedachten gaan uit naar de familie van de overleden patiënt. Wij wensen hen veel sterkte in deze moeilijke tijd”, zo luidt het op de website van het JBZ.

Bron: JBZ

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen