Niet gecategoriseerd

Ikazia organiseert Opleidingen- en Beroepenmarkt

Voor het eerst sinds corona organiseert het Ikazia Ziekenhuis, op donderdag 24 november a.s., weer een opleidingen- en beroepenmarkt. Van 15.00 uur tot 18.30 uur komen geïnteresseerden meer te weten over het werken in de zorg en leren zij Ikazia als opleider en werkgever kennen.

De opzet van de beroepenmarkt is breed; denk bijvoorbeeld aan de opleiding tot radiodiagnostisch laborant, verpleegkundige (MBO en HBO), Spoedeisende Hulp-, Oncologie-, Kinder- en Obstetrieverpleegkundige. Studenten die in Ikazia werken, vertellen deze dag over hun ervaringen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Ikazia ziekenhuis | Informatiemarkt Ikazia – 24-11-2022 (werkenbijikazia.nl)

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.