Frank van der Linden per 1 februari nieuwe bestuurder bij Cello

Frank van der Linden is vanaf 1 februari 2023 in dienst bij Cello als voorzitter Raad van Bestuur.

Frank heeft ruime bestuurlijke ervaring in de (gehandicapten)zorg en beschikt over een breed netwerk. We kijken er dan ook naar uit om samen met Frank verder te bouwen aan een toekomstbestendig Cello. Frank: “Ik hecht waarde aan ‘samen doen’, we kunnen alleen goede zorg en ondersteuning leveren als we dat samen met cliënten, verwanten, collega’s en externe partners doen.” 

Op dit moment loopt er een wervingsprocedure voor het lid Raad van Bestuur. Wij verwachten nog voor de zomer onze Raad van Bestuur te kunnen completeren. 

De komst van Frank van der Linden betekent tegelijkertijd dat er afscheid is genomen van interim bestuurder Marc Bindels. Marc heeft in de afgelopen twee jaar met veel inzet en betrokkenheid Cello geleid en we willen hem hier dan ook hartelijk voor bedanken.

Bron: Cello

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen