Verbeter je leven door naar je lijf te luisteren

Nieuwe editie van bestseller met extra content

Ervaar je een vorm van weerstand in je leven? Ben je somber, vind je het spannend om grenzen aan te geven of ga je gebukt onder een verstoorde relatie? En heb je last van overgewicht, hoofdpijn, vermoeidheid, slaapproblemen of buikpijn? Dan werken medicijnen waarschijnlijk slechts tijdelijk en zijn deze klachten symptomen van iets anders.

Bestsellerauteur en arts Juriaan Galavazi brengt zijn nieuwe visie op deze en andere klachten in zijn boek ‘Van klacht naar kans.’ Hierin laat hij zien hoe je oude denkpatronen los kunt laten, je lijf leert voelen en contact maakt met je innerlijke drijfveren. Zo leer je ongemak en pijn te dragen en ontdek je hoe dit je leven voorgoed zal veranderen. Een nieuwe visie om klachten te verhelpen en kansen te ontwikkelen.

‘Dit boek geeft je meer inzicht in de mogelijkheden die je als mens hebt, in jezelf. Een aanrader als je meer grip op je leven wil.’ – Charlotte Labee, Brain Balance expert

Over Juriaan Galavazi


Juriaan Galavazi is 15 jaar huisarts geweest en inmiddels arts, coach én auteur van de bestsellers Van klacht naar kans en Jij bent de liefde. Door zijn boeken, lezingen en coaching helpt hij mensen zich zowel fysiek als mentaal fit te voelen. De basis van zijn werk is reguliere geneeskunde, maar hij biedt clienten de mogelijkheid breder naar klachten te kijken.


Van klacht naar kans | Auteur: Juriaan Galavazi | ISBN: 9789043929554 | € 24,99 | Verschijndatum: 13 juni 2023 
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen