Sponsoring

MadicineMedia is ons mediabureau waar uw en onze zaken op professionele wijze en met kennis van CGR en de medische markt worden behartigd door Rob Molenaar van Madicine Media
 SPONSORING

In 12 jaar tijd zijn we uitgegroeid met hulp van trouwe sponsors uitgegroeid tot één van de grootste medische nieuwssites en onze kracht ligt in de marktkennis. We zijn steeds invloedrijker geworden en ook onze social media activiteiten verspreiden nieuwsberichten en meningen zich razendsnel. Een mooie nieuwe manier om de discussie aan te gaan, ook op onderwerpen waar u als potentiële sponsor belang bij heeft . We zijn betrokken bij onze klanten en partners. Uw doelstellingen zijn ook de onze, onze websites biedt volop mogelijkheden om uw boodschap effectief te communiceren naar zorgprofessionals, artsen, verpleegkundigen. beleidsmakers, adviseurs, politiek en zorgverzekeraars.

spreekWij kunnen u helpen met de uitvoering van uw eigen communicatie-idee!

Heeft u interesse om sponsor te worden of wenst u meer informatie over de markt, zoekt u een spreker voor uw event,  het netwerk van Medicalfacts heeft vaak een passende oplossing of helpt je die te vinden. Neem dan contact op met Janine Budding Wij richten ons op het versterken van het netwerk in specifieke en onderscheidende marktsegmenten. De opgebouwde kennis en het netwerk in de zorg willen wij optimaal benutten richting sponsors. Een greep uit de Sponsors en relaties van MedicalFacts:
ABN AMRO
Abbott
Achmea
AstraZeneca
Bohn Stafleu van Loghum BV
Boehringer Ingelheim
Burston Marstellers
CSC
Diabetesfonds
Ditzo
Dokter Donor
Grünenthal
Healthvalley
HinfelaarPR
ING
iSOFT
KNMG
KWF
KPN
MBT
Movir
Mundipharma
Nationaal Platform E-Health
NVEH
Pharmaphone
Reed Business
Reshape
Sanofi
Stichting Hulphond
Thuiszorg De Lage Landen
UMC St. Radboud
VVaa
Weber Shandwick

2 april 2016