Uw content op MedicalFacts

Madicine-Media-Logo-392x361Madicine Media zorgt er voor dat adverteerders hun boodschap kwijt kunnen aan het zeer relevant en geïnteresseerd publiek van MedicalFacts.

e websites van Madicine Media hebben allen als doel informatie te verschaffen over gezondheid in brede zin; van medische klachten tot gezond eten en leven. Als adverteerder kunt u hiervan profiteren door in contact te komen met een geïnteresseerd en relevant publiek met een impactvolle boodschap.

MIDDELEN & BEREIK

Samen met adverteerders en mediabureaus werken wij de beste strategie uit om impactvol te communiceren met eindgebruikers. Hiertoe staat ons een brede palet aan middelen te beschikking: standaard display advertising, zeer gerichte targeting op profiel of interesse of tailormade creatieve en geïntegreerde redactionele concepten.

PUBLIEK

Onze websites hebben een overwegend vrouwelijk profiel. Een actief publiek op zoek naar kwalitatieve informatie over medische klachten, gezonde levensstijl, eten of bewegen. Wij helpen u graag bij het uitwerken van een voorstel.

rob molenaar
Rob Molenaar, Madicine Media

Neem contact op met ROB MOLENAAR, MADICINE MEDIA

Telefoon: +31(6) 470 022 22
Email: rob.molenaar@madicine.nl
LinkedIn: Rob op LinkedIn
WWW: www.madicine.nl
Tariefkaart

 

1 juni 2015

Bijgaand onze twitter accounts

https://twitter.com/medicalfacts

Peerindexscore 62
Kloutscore: 57
Kredscore: 811/8

https://twitter.com/zorgnl

Peerindexscore: 68
Kloutscore: 59
Kredscore 773/7

18 april 2013