Verdienmodel MedicalFacts.nl

Sinds de oprichting van MedicalFacts in 2014 brengen wij objectief, snel, onafhankelijk en overzichtelijk medisch nieuws. Onze artikelen zijn gratis te lezen en dat betekent dat we volledig afhankelijk zijn van sponsoren en advertentie-inkomsten van google ads. Mede door het groeiende gebruik van adblockers staat dat verdienmodel onder druk.

Gratis medisch nieuws op MedicalFacts

Veel mensen die adblockers gebruiken doen dit vanwege opdringerige advertenties en hinderlijke pop-ups die op sommige sites draaien. Zoals advertenties die automatisch geluid afspelen of die je maar niet weggeklikt krijgt. Stichting MedicalFacts is een non-profit organisatie die middels sponsoren en geringe inkomsten van google ads met strenge advertentievoorwaarden de kosten van het draaien van deze website voor lezers kosteloos wil houden. Aggressieve advertentie en advertenties die aanstootgevend kunnen zijn staat wij niet toe. Wij willen u daarom vragen, wanneer u een adblocker gebruikt, MedicalFacts.nl uit te zonderen. Wij beloven u dan onze advertenties streng te blijven controleren en kunnen met uw steun gratis nieuws blijven maken. Hieronder ziet u hoe u bij een aantal populaire adblockers MedicalFacts.nl als uitzondering kunt toevoegen.

 

AdBlock

Gebruikt u AdBlock? Dan kunt u de extensie in uw browser openen als u op deze pagina zit. Vervolgens kiest u voor ‘Blokkeer niets op pagina’s van dit domein’ en drukt u op ‘uitsluiten’. U schakelt dan advertenties in voor alle pagina’s van medicalfacts.nl.

adblock3

 

AdBlock Plus

Gebruikt u AdBlock Plus? Dan kunt u de extensie in uw browser openen wanneer u op deze pagina zit. U ziet dan staan ‘Ingeschakeld op deze site’. Klikt u daarop dan schakelt u Adblock Plus voor alle pagina’s van medicalfacts.nl uit.

adblock2

 

AdBlock Pro

Gebruikt u AdBlock Pro? Dan kunt u de extensie in uw browser openen wanneer u op deze pagina zit. Kies vervolgens voor ‘Uitschakelen voor deze websites’ om advertenties op alle pagina’s van medicalfacts.nl toe te staan.

Adblock1

Update: 19 juli 2016