Rick Segers en Rob Molenaar zorgen er voor dat adverteerders hun boodschap kwijt kunnen aan het zeer relevant en geïnteresseerd publiek van MedicalFacts.

Medicalfacts.nl heeft tot doel informatie te verschaffen over gezondheid in brede zin; van medische klachten tot gezond eten en preventie. Als adverteerder kunt u hiervan profiteren door in contact te komen met een geïnteresseerd en relevant publiek met een impactvolle boodschap.

MIDDELEN & BEREIK

Samen met adverteerders en mediabureaus werken wij de beste strategie uit om impactvol te communiceren met onze eindgebruikers. Hiertoe staat ons een breed palet aan middelen te beschikking: standaard display advertising, zeer gerichte targeting op profiel of interesse of tailormade creatieve en geïntegreerde redactionele concepten.

PUBLIEK

MedicalFacts hebben een profiel van zorgprofessionals en zorgconsumenten die goed geinformeerd zijn en patient advocates. Een actief publiek op zoek naar kwalitatieve informatie over medische klachten, gezonde levensstijl, eten of bewegen. Wij helpen u graag bij het uitwerken van een voorstel.
Neem contact op met de Janine Budding

Telefoon MedicalFacts: 085-2006447

Uniek bereikRectangleLeader- boardBill-boardFloor-adNieuws-briefTekst-linksAdvertorial
180.000€ 30,-€ 25,-€ 45,-€ 50,-op Aanvraag€ 75,-vanaf €500,-
CPM/fixedCPMCPMCPMCPMop Aanvraagfixedfixed

Bijgaand onze twitter accounts

https://twitter.com/medicalfacts

https://twitter.com/zorgnl

13 februari 2018