Meer dan 200 bezoekers per dag

Gisteren weer de grens van 200 bezoekers per dag geslecht. Het lijkt leek me een mooi moment om weer een analyse van het gebruik van medicalfacts.nl te maken.Op 13 december liet ik een grafiek zien waaruit bleek dat het aantal bezoekers bleef stegen. Tegelijkertijd sprak ik daar de hoop uit dat het aantal bezoekers in het nieuwe jaar zou blijven stijgen. Hiernaast is de analyse tot 9 maart te zien. De stijging lijkt zich voor te zetten. Vooral de laatste dagen zie ik een toename van het aantal bezoekers. Wellicht dat het te maken heeft met de toename van het aantal pagina’s in google (zie het plaatje van G-metrics).

Helaas heb ik in januari mijn rss-feed bij feedburner gereset waardoor ik de data van voor die tijd kwijt ben. Wel heb ik nog gegevens tot 12 november, omdat ik toen een analyse van het rss-gebruik heb gemaakt. Het aantal rssreaders blijft mijns inziens achter bij het aantal bezoekers dat ik per dag op deze site krijg. Het percentage doorkliks via rss-readers schommelt enigszins, maar het lijkt zo rond de 5% te zitten. Andere sites (bijvoorbeeld marketingfacts.nl) zitten op ongeveer hetzelfde percentage doorkliks.

Recente artikelen