MedicalFacts Medisch nieuws

Medicalfacts.nl is een medische nieuwssite gericht op professionals in de zorg, die sinds juni 2004 bestaat. Medicalfacts wordt sinds 31 december 2009 vertegenwoordig door de Stichting MedEasy. Het nieuws op nationaal niveau bestrijkt zowel de eerste- als tweedelijns gezondheidszorg. Daarnaast is er ook buitenlands nieuws op de website te vinden. Dagelijks worden de laatste nieuwsfeiten uit de medische wereld op Medicalfacts.nl geplaatst. Nieuwsfeiten, Opinie en aankondigingen wisselen elkaar af. Het aantal bezoekers neemt maandelijks toe. Naast medici wordt de site bezocht door velerlei disciplines, zowel door zorgverzekeraars als beleidsmakers adviesbureaus en overheidsinstellingen en een grote groep andere belangstellenden. Medicalfacts.nl heeft een Nieuwsredactie die bestaat uit zorgprofessionals. Die zorgt voor eigen content en daarnaast alle aangeboden controleert en verifieert, berichten plaatst en zo nodig bewerkt. Elke dag worden bijdragen ontvangen van een grote groep actieve geregistreerde gebruikers. Zij sturen tips in en dragen artikelen aan. Medicalfacts wordt sinds 31 december 2019 vertegenwoordig door de Stichting MedEasy.

 

MedicalFacts op longlist Dutch Bloggies 2009

MedicalFacts naar pagerank 6!

Medicalfacts op 27 in de Weblog top 30 van Hyped

Redactie & Columnisten

Webmaster en Techniek

Cartoonist

Gastbloggers

ADVERTEREN OP MEDICALFACTS

Medicalfacts werkt nauw samen met experts uit de gezondheidszorg en professionals uit de journalistiek:

Fotografie

Jan de Leeuw

Emaildokter
Vragen en verzoeken van medische aard kunnen via een speciale website (www.emaildokter.nl) worden doorgegeven aan de huisarts, die daarop binnen 24 uur per telefoon zal antwoorden. Wanneer hij denkt dat dat nodig is, zal hij de patient vragen naar het spreekuur te komen. Zo niet, dan kan hij zelfs recepten per e-mail versturen, zodat medicijnen nog dezelfde dag bij de apotheek kunnen worden afgehaald. Ook voor een second opinion kunt u bij hem terecht.
 
MEEWERKEN??
Wil je meewerken aan het succes van Medicalfacts.nl?
Bij Medicalfacts doe je ervaring op met het fenomeen weblog. Medicalfacts.nl is een professionele organisatie, waar diverse organisatie al aan meewerken. Werken aan een nieuws weblog als Medicalfacts.nl staat goed op je CV. Medicalfacts.nl is altijd bereid om in samenspraak met een opleidingsinstantie, de mogelijkheden van het toekennen van studiepunten of het lopen van een stage, te onderzoeken.
 

Heb je interesse? Stuur een e-mail met je motivatie aan de redactie Medicalfacts via [email protected]

Last Update: 11 februari 2022