Medicalfacts op 27 in de Weblog top 30 van Hyped

champagneIn februari 2009 lanceerde hyped.nl de Weblog top 30. Dat is een lijst met de dertig meest waardevolle Nederlandse weblogs en hun waarde. En vandaag is de nieuwe versie verschenen en Medical Facts staat in de  lijst op nummer 27.  Voor de nieuwe lijst pasten ze bij Hyped de berekening op diverse plaatsen aan en voegden bovendien enkele bronnen toe. En we zijn ook het enige medische weblog en dus het beste medische weblog volgens hyped. Trots op dit resultaat.

Bekijk ook de weblog top 30 van februari 2009 en dit bericht over de lancering van de Weblog top 30.

weblog_top_30_sep09

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen