MedicalFacts op longlist Dutch Bloggies 2009

2
4234

dutch bloggiesDe jury van de Dutch Bloggies heeft dit weekend knopen doorgehakt. Acht weblogs dingen mee naar de titel Beste Weblog van 2009: Bright.nl, Elsevier, Frontaal Naakt, GeenStijl, Nalden.net, NRC Next,
Science Palooza.nl en De Speld.
Verder is er in vijftien categorieen een longlist opgesteld met telkens tien weblogs die kans maken op een Dutch Bloggie. In de categorie Beste Gezondheid & Sport Weblog is Medical Facts ook genomineerd. De andere nominaties in deze categorie staan hieronder.

  • Ajax Life
  • Catenaccio.nl
  • De Hardloper
  • Gezondheid.blog.nl
  • Green Jump
  • Laika’s MedLibLog
  • Marijn Fietst
  • Medicalfacts
  • SuikerWijzer
  • Zorg Beter Maken

Voor deze negende editie zullen de Dutch Bloggies voor de zesde maal live worden uitgereikt. Met de prachtige stad Den Haag als de grote sponsor. Dutch Bloggies worden in hartje Den Haag uitgereikt op dinsdag 1 december
grote zaal van het Paard van Troje.plaatsvinden in de grote zaal van het Paard van Troje.

Daarmee komen we dus aan stap 4.


Stap 4: Per categorie komen 3 weblogs in de shortlist terecht en wordt er een winnaar gekozen.

Dit is de derde juryronde waarbij het samenstellen van de shortlist uiteindelijk zal leiden tot een winnaar per categorie. De jury zal dit in een gezamenlijke discussie doen onder de leiding van de juryvoorzitter.

Alle weblogs die deel gaan uitmaken van deze shortlists zullen, indien een mailadres gevonden wordt, persoonlijk uitgenodigd worden voor de publieke uitreiking.


Stap 5: De uitreiking zal plaatsvinden in Den Haag.

Op dinsdag 1 december zal de uitreiking plaatsvinden in het Paard van Troje in Den Haag. Nadere details volgen nog.

2 REACTIES

Comments are closed.