MedicalFacts op longlist Dutch Bloggies 2009

dutch bloggiesDe jury van de Dutch Bloggies heeft dit weekend knopen doorgehakt. Acht weblogs dingen mee naar de titel Beste Weblog van 2009: Bright.nl, Elsevier, Frontaal Naakt, GeenStijl, Nalden.net, NRC Next,
Science Palooza.nl en De Speld.
Verder is er in vijftien categorieen een longlist opgesteld met telkens tien weblogs die kans maken op een Dutch Bloggie. In de categorie Beste Gezondheid & Sport Weblog is Medical Facts ook genomineerd. De andere nominaties in deze categorie staan hieronder.

 • Ajax Life
 • Catenaccio.nl
 • De Hardloper
 • Gezondheid.blog.nl
 • Green Jump
 • Laika’s MedLibLog
 • Marijn Fietst
 • Medicalfacts
 • SuikerWijzer
 • Zorg Beter Maken

Voor deze negende editie zullen de Dutch Bloggies voor de zesde maal live worden uitgereikt. Met de prachtige stad Den Haag als de grote sponsor. Dutch Bloggies worden in hartje Den Haag uitgereikt op dinsdag 1 december
grote zaal van het Paard van Troje.plaatsvinden in de grote zaal van het Paard van Troje.

Daarmee komen we dus aan stap 4.


Stap 4: Per categorie komen 3 weblogs in de shortlist terecht en wordt er een winnaar gekozen.

Dit is de derde juryronde waarbij het samenstellen van de shortlist uiteindelijk zal leiden tot een winnaar per categorie. De jury zal dit in een gezamenlijke discussie doen onder de leiding van de juryvoorzitter.

Alle weblogs die deel gaan uitmaken van deze shortlists zullen, indien een mailadres gevonden wordt, persoonlijk uitgenodigd worden voor de publieke uitreiking.


Stap 5: De uitreiking zal plaatsvinden in Den Haag.

Op dinsdag 1 december zal de uitreiking plaatsvinden in het Paard van Troje in Den Haag. Nadere details volgen nog.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

2 thoughts on "MedicalFacts op longlist Dutch Bloggies 2009"

 1. Gefeliciteerd!
  Welverdiend!

 2. Redactie Medicalfacts/Janine Budding

  @ Bart,
  bedankt. Dutch bloggies is leuk. Maar dit is pas de longlist. Nu was ik afgelopen weekend blijer met de pg 6 die we nu hebben. Daar hebben we namelijk erg hard aan moeten werken.

Comments are closed.

Recente artikelen