MedicalFacts naar pagerank 6!

Array

google-pagerank-6Zo laat op de vrijdagavond ontving ik van een van onze relaties een felicitatie mailtje. Google had een pagerank update doorgevoerd en sinds vandaag zouden we een Pagerank 6 pagina hebben. Gelijk maar even gecontroleerd en het klopte waarempel. En daar ben ik erg blij mee. Een resultaat waar we het afgelopen jaar heel hard aan gewerkt hebben. Want van Pagerank 5 naar pagerank 6 is niet eenvoudig. Maar het is gelukt. Weer iets om echt trots op te zijn! En dus ook voor de al maar groeiend redactie een mooi rapportcijfer, want zo moet je de ranking van een site zien. De site staat al een tijdje goed in Google.

Pagerank is een rapportcijfer van 0 tot 10 op basis van link popularity. Heel kort door de bocht: hoe meer links naar een site hoe hoger het rapportcijfer.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

2 thoughts on "MedicalFacts naar pagerank 6!"

  1. Gefeliciteerd met dit succes!
    Medlog is van 4 naar 5 gegaan door de update.

    Groet,
    Michiel

  2. ja ik had het gelezen (als trouwe volger van jullie site), geweldige scoop….. RIBIZ blijft RIBIZ… ik kan ze gewoon niet altijd volgen..

Comments are closed.

Recente artikelen