MedicalFacts naar pagerank 6!

2
4612

google-pagerank-6Zo laat op de vrijdagavond ontving ik van een van onze relaties een felicitatie mailtje. Google had een pagerank update doorgevoerd en sinds vandaag zouden we een Pagerank 6 pagina hebben. Gelijk maar even gecontroleerd en het klopte waarempel. En daar ben ik erg blij mee. Een resultaat waar we het afgelopen jaar heel hard aan gewerkt hebben. Want van Pagerank 5 naar pagerank 6 is niet eenvoudig. Maar het is gelukt. Weer iets om echt trots op te zijn! En dus ook voor de al maar groeiend redactie een mooi rapportcijfer, want zo moet je de ranking van een site zien. De site staat al een tijdje goed in Google.

Pagerank is een rapportcijfer van 0 tot 10 op basis van link popularity. Heel kort door de bocht: hoe meer links naar een site hoe hoger het rapportcijfer.

Vorig artikelDure behandeling borstkanker effectiever ingezet dankzij nieuwe test
Volgend artikelOrganisatie griepvaccinatie blijft ongewijzigd
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

2 REACTIES

  1. ja ik had het gelezen (als trouwe volger van jullie site), geweldige scoop….. RIBIZ blijft RIBIZ… ik kan ze gewoon niet altijd volgen..

Comments are closed.