Mediboek van DRJ.nl

Array

Al surfend op het www kwam ik op de site Mediboek . Mediboek is een prijsvergelijker van medische literatuur op het internet. Hierdoor is het mogelijk uw medische literatuur met korting aan te schaffen. De prijzen zijn tot 40% lager, dan in de reguliere boekhandel. Daarnaast is het ook eenvoudig om via Mediboek te bestellen. Je hoeft de deur niet uit en uw boeken worden thuis of op uw werk bezorgd.
Het prijsvergelijkingsprogramma is door Mediboek zelf ontwikkeld. Het programma haalt zelfstandig de actuele prijzen op bij de verschillende boekhandels. De wisselkoers van de pond komt van teletekst. Vervolgens worden de prijzen omgerekend, de verzendkosten berekend en krijgt u alles zo snel mogelijk te zien.
De site is een initiatiuef van Jonas de Jong, cardioloog i.o. Zijn persoonlijke site heet DRJ.nl. Opgericht in 2003 zodat hij altijd zijn link-‘collectie’ bij de hand zou hebben. De site biedt informatie over cardiologie voor artsen en anderen. Je vind er onder andere:

CardioLinks
CardioImages
ECG cursus
Links voor patienten
USMLE
USMLE forum
Contact
Andere sites
Nieuws
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen