Complimentensite verpleeghuizen stopt

Array

Familie en vrienden van verpleeghuisbewoners die complimenten kwijt willen over de geboden zorg, moeten dit voortaan maar rechtstreeks aan het verplegend personeel gaan doen. De website www.meldpunt-zorg.nl verzamelde sinds maart driehonderd complimenten, maar houdt er 21 juli mee op. De initiatiefnemers vingen bot met een verzoek om ondersteuning bij staatssecretaris Ross (Volksgezondheid). Anieta Terpstra en Retze van der Honing, medewerkers van verpleeghuis De Flecke in Joure, waren zo zat van alle kritiek op de verpleeghuiszorg dat ze een ‘complimentensite’ begonnen. Vlak daarvoor had de Inspectie voor de Gezondheidszorg een meldpunt voor klachten geopend.
Bron: Telegraaf

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen