Niet gecategoriseerd

Gerechtshof Den Bosch houdt uitspraak in zaak Amphia Ziekenhuis aan

Array

[image1_left] Het Gerechtshof in Den Bosch houdt de uitspraak in het hoger beroep van het vonnis in de zaak van het Amphia Ziekenhuis aan tot 6 september a.s.

In het vonnis wordt het Amphia Ziekenhuis als aanbestedende dienst aangemerkt. Op 6 september wordt waarschijnlijk duidelijk of het ziekenhuis nu wel of niet als aanbestedende dienst moet worden aangemerkt. Ook kan het Hof nog besluiten zich voor een nader oordeel tot het Europese Hof van Justitie in Luxemburg te wenden.

Bron: NVZ

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.