Niet gecategoriseerd

CAO 2005 definitief akkoord

Array

De CAO Ziekenhuizen 2005 is definitief akkoord. Het op 4 mei bereikte principeakkoord en de vertaling daarvan in de CAO-tekst zijn goedgekeurd. De leden van de NVZ spraken hun goedkeuring op 22 juni al uit. De gemaakte afspraken kunnen nu worden uitgevoerd.

De salarisverhoging van 0,6% per 1 juni 2005 kan worden uitbetaald evenals de eenmalige uitkering van 0,45%. De tweede belangrijke afspraak van dit CAO-akkoord is de verlaging van de loondoorbetaling in het tweede ziektejaar. Die bedraagt vanaf 1 januari 2006 70% van het laatst genoten loon.

Bron: NVZ

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.