Niet gecategoriseerd

Zorgmanager van het Jaar 2005

Array

Ook dit jaar kunt u dingen naar de titel "Zorgmanager van het Jaar". De prijs is een initiatief van ZorgVisie, magazine voor beleid en management. De winnaar ontvangt de ZorgVisie Excellence Trofee, die door ZorgVisie wordt uitgereikt op 7 december a.s.

De kandidaat dient te voldoen aan de volgende criteria:

  • weet een welomschreven visie om te zetten in effectief beleid;
  • boekt klinkende resultaten dankzij een heldere strategie;
  • onderscheidt zich door tastbare prestaties

U kunt zichzelf of een collega aanmelden via een aanmeldingsformulier. De kandidaat ontvangt dan een vragenlijst. Het onderzoeksteam o.l.v. prof. dr. Jan Moen beoordeelt kandidaten op visie en resultaat in strategisch management, kwaliteitsmanagement, zorgvernieuwing en (transmurale) samenwerking. Individuele kenmerken als leiderschap, besluitvaardigheid, analytisch vermogen en ondernemerschap wegen mee.

Informatie en vragenlijst bij het redactiesecretariaat ZorgVisie:
tel. 0346 57 78 01.
www.zibb.nl Welke zorgmanager toont de meeste ondernemingszin en levert topkwaliteit? Ding mee naar de prestigieuze titel ZORGMANAGER VAN HET JAAR 2005
Meld uzelf – of een collega – aan met onderstaande aanmeldformulier.

De winnaar ontvangt de ZorgVisie Excellence Trofee

De kandidaat

  • weet een welomschreven visie om te zetten in effectief beleid;
  • boekt klinkende resultaten dankzij een heldere strategie;
  • onderscheidt zich onderscheidt door tastbare prestaties.

Procedure
Aanmelding geschiedt door het formulier in te te vullen. U ontvangt per kerende post een vragenlijst. Die moet de kandidaat invullen. De eerste selectie door de jury vindt plaats op basis van ingezonden vragenformulieren.

Een team onder leiding van prof. dr. Jan Moen houdt persoonlijke interviews met geselecteerde kandidaten. Het onderzoeksteam beoordeelt kandidaten op visie en resultaat in strategisch management, kwaliteitsmanagement, zorgvernieuwing en (transmurale) samenwerking. Individuele kenmerken als leiderschap, besluitvaardigheid, analytisch vermogen en ondernemerschap wegen mee.

Het onderzoek resulteert in drie nominaties. Een deskundige jury kiest de winnaar van de ZorgVisie Excellence Trofee 2005.

ZorgVisie Dinner Conference
De bekendmaking van de winnaar en de uitreiking van de ZorgVisie Excellence Trofee vinden 7 december plaats tijdens de inspirerende ZorgVisie Dinner Conference van 15.00-20.00 uur. Tot dan is de trofee in het bezit van de Zorgmanager van het Jaar 2004: Sylvie Schoemaker, directeur-bestuurder van Stichting de Wielborgh in Dordrecht.

Reageert u snel!

U kunt de vragenlijst ook telefonisch opvragen bij het redactiesecretariaat: 0346-577901.

Bron: Redactie ZorgVisie