Weer uitbreiding bij Medicalfacts, welkom Claudia

Array


En weer een warm welkom voor iemand die hier af en toe wat postjes zal gaan doen. Dit keer is het mijn beurt om Claudia van der Sluis alvast hartelijk welkom te heten. Claudia is journalist, schrijfster en vooral ondernemer. En heeft inmiddels een hoop ervaring opgedaan met de combinatie gezondheidszorg en internet. Bekijk haar websites eens, ze zijn de moeite van het bekijken waard. En ook haar zakelijke expertise kan van pas komen voor medische bedrijven en instellingen. Zij heeft de afgelopen tijd maatwerk website gemaakt voor diverse zorginstellingen met haar eigen ondernemingen Simple Steps & Magnetique. De komende tijd zal zij een aantal van deze sites aan u presenteren en door haar ruime ervaring als journaliste en uitmuntende schrijverskwaliteiten zullen hier af en toe leuke artikeltjes en fascinerende interviews van haar hand verschijnen. Om een beetje idee te krijgen van haar produkt surft u naar:


Simple Steps is een erg leuk bedrijf wat een all-in pakket biedt , incl content management systeem vanaf 25 euro p/mnd. Met alles erop en eraan compleet met vele gratis extra’s. Zo gemaakt, zo geregeld en vooral zó handig! U kunt voortaan simpel, snel én slim zelf uw website, eventueel met webwinkel, onderhouden. Weg hoge kosten! Lees de ervaringen van haar klanten direct online.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen