Medicalfacts gaat Podcasten op de Medica.

Array

Medicalfacts gaat wat nieuws doen. Aanstaande woensdag begint de Medica in Düsseldorf. De beurs waar je experts bij uitstek kan spreken en dat gaan we doen. Voor ons ook een test. We hebben onze makkelijke schoenen al opgezocht. Want het hele beursterrein is tot op de laatste vierkante meter in gebruik en wij gaan dus standhouders en experts interviewen. Dit alles in samenwerking met Punt.nl & Mijndomein.nl. Kortom, in de week van de Medica gaat Medicalfacts de lucht in. Dus stem je iPod af op MedicalfactsRadio (links naar de juiste lokatie worden binnenkort bekend gemaakt. Voor de mensen dien niet weten wat Podcasten is even een korte uitleg.
Podcasten is het ontvangen van een (geluids)bestand op uw computer via het internet. Bijvoorbeeld uw favoriete radioprogramma. Een klein (en gratis) software-programmaatje op uw computer controleert zelf of er een nieuwe uitzending beschikbaar is en als dat het geval is, dan haalt ie ‘m binnen. Podcasten betekent Radio luisteren wanneer het u uitkomt, waar en wanneer u wilt. Thema van deze Medica is ook ICT en Zorg dus met de aanwezigheid van Medicalfacts blijft u ook van alle e-health ontwikkelingen op de hoogte als u zelf niet naar de beurs kan. In middels zijn alle kaarten die Medicalfacts weggaf aan lezers vergeven. Veel plezier en we hopen van jullie hier weer te lezen wat je voor nieuwtjes op de beurs hebt gezien.  [tag:Podcast][tag:e-health]

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen