Menopauzekaravaan, deze week drie keer in het theater

0
191

MenopauzeKaravaan De ene vrouw heeft er meer last van dan de andere, maar iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken; de overgang. Om het leed te verzachten, organiseert Care for Women een hilarisch dagje uit; de MenopauzeKaravaan.

Dit is een groot evenement rondom het toneelstuk ‘Overgang’, dat wordt gespeeld door Stichting de Nel. Het verhaal speelt zich af in een beautyfarm. De drie hoofdrolspeelsters hebben, ieder op hun eigen manier, moeite met de overgang. De één wil er niets van weten, de ander ondergaat het proces gillend en nummer drie heeft alle wijsheid in pacht. Genoeg ingrediënten voor een hilarisch stuk.

De MenopauzeKaravaan organiseert rondom het stuk modeshows, workshops en je kunt er terecht voor allerlei informatie.

Wil je meer informatie over de MenopauzeKaravaan of het toneelstuk ‘Overgang’ kijk dan op www.careforwomen.nl en www.stichtingdenel.nl

Deze week zijn er drie uitvoeringen waar u van harte welkom bent. Het is een leuk uitje en zeer educatief!

Musis Sacrum, Arnhem                     19 november 2006                            Kassa: 026-4437343

Theater aan het Vrijthof, Maastricht   20 november 2006                            Kassa: 043-3505555

De Schalm, Veldhoven                      24 november 2006                            Kassa: 040-2533578

Programma en toegangsprijs

Het volledige programma duurt ongeveer 3½ uur, met als centraal punt het heerlijke hilarische toneelstuk ‘OvergangÂ’. De voorstelling begint om 16:00 uur. In Veldhoven en Den Haag zijn echter per dag 2 voorstellingen, om 10:30 uur en 16:00 uur.  De toegangsprijs voor dit unieke spektakel is € 32,50 (excl. eventuele besprekings- en reserveringskosten) per persoon. Dit is exclusief lunch of diner. Uiteraard is er wel de mogelijkheid om een hapje te nuttigen in het theater zelf.

Voor kaarten kunt u direct contact opnemen met het theater van uw keuze.

Vorig artikelVriezen beter dan Duct-tape
Volgend artikelVerlies op basispolis € 900 mln
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.