Uphantis sluit beheercontract met Ziekenhuisgroep Twente

0
198

Uphantis heeft met Ziekenhuisgroep Twente een overeenkomst gesloten voor het volledige beheer van het SAP R3-systeem dat gebruikt wordt voor het financieel/logistieke proces. De overeenkomst geldt voor een periode van drie jaar en heeft een omvang van ongeveer ¬100.000 per jaar. Uphantis zal het beheer volledig op afstand verzorgen vanuit zijn Uphantis Service Center in Ede. Daarbij gaat het om het beheer van ongeveer 70 werkplekken.

We zijn al geruime tijd SAP-gebruiker en we hadden het beheer van ons SAP R3- systeem elders ondergebracht. Daar ontstonden echter forse problemen mee en Uphantis heeft ons uitstekend geholpen om die op te lossen. Vandaar dat we nu het gehele beheer bij hen hebben neergelegd, zegt Jan Wiltingh, Manager F&I a.i. van Ziekenhuisgroep Twente.

Toegepaste technologie
Uphantis maakt voor het beheer gebruik van Xandria van Syslink. Met deze tool wordt het SAP R3-systeem van Ziekenhuisgroep Twente bijna volledig geautomatiseerd gemonitord.

Over Ziekenhuisgroep Twente

De Ziekenhuisgroep Twente (ZGT) is een algemeen ziekenhuis dat vanuit twee locaties hoogwaardige medisch-specialistische behandeling en diagnostiek levert. Dit in een verzorgingsgebied met circa 300.000 inwoners. De Ziekenhuisgroep Twente is in 1998 ontstaan uit een fusie tussen Twenteborg Ziekenhuis in Almelo en Streekziekenhuis Midden-Twente in Hengelo. Beide ziekenhuizen vervullen een streekfunctie en maken deel uit van samenwerkingsverbanden met de eerstelijnszorg (zorg door de huisartsen) thuiszorgorganisaties en verpleeghuizen. Ook Zorgservices Twente in Hengelo behoort tot de Ziekenhuisgroep Twente.

Over Uphantis
Uphantis levert diensten op het gebied van managementconsultancy, projectconsultancy, organisatie & beheer en producten voor de integratie van bedrijfsprocessen binnen middelgrote en grote organisaties. Uphantis, opgericht in september 2005, heeft vestigingen in Ede en Sittard en telt op dit moment 80 medewerkers. Voor meer informatie: www.uphantis.com.

Vorig artikelDinsdag 12 december moeten alle antwoorden verzonden zijn aan NWQ
Volgend artikelUnivé Gezondheidsprijs naar Woerden
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.