Bewust of Bang?

Array

KWF Kankerbestrijding sluit op 1 november a.s. de borstkankermaand 2007 af met een debat met als thema Bewust of Bang?
De andere kant van de borstkankermaand.
Bewust of Bang?

Graag nodigen zij u uit deel te nemen aan dit debat, dat wordt gehouden in De Balie, Klein-Gartmanplantsoen 10 te Amsterdam. Zij verwelkomen u daar graag vanaf 19.30 uur. Het debat begint om 20.00 uur en duurt tot circa 21.30 uur. Daarna is er gelegenheid in informele sfeer met elkaar na te praten. Door aandacht te vragen voor borstkanker in de maand oktober stijgt de kennis en bewustzijn over borstkanker. Echter, ook de angst voor het krijgen van borstkanker is na de campagne hoger dan daarvoor, met name bij jonge vrouwen.

KWF Kankerbestrijding stelt de vraag hoe om te gaan met dit dilemma: bewust of bang? Waar komt deze angst vandaan? Is dit een niet te vermijden neveneffect van de aandacht voor borstkanker tijdens de Borstkankermaand? Tijdens het debat wil KWF Kankerbestrijding hierover met betrokkenen in gesprek gaan.KWF Kankerbestrijding heeft Maya Meijer van de Stichting Pink Ribbon, Emiel Rutgers, oncologisch chirurg Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis, en schrijfster Karin Spaink bereid gevonden de discussie aan te gaan. Namens KWF Kankerbestrijding zal Cora Honing aan de discussie deelnemen. Journaliste en tv-presentatrice Violet Falkenburg zal als gespreksleider optreden.

Uw aanwezigheid bij én uw bijdrage aan dit debat wordt bijzonder op prijs gesteld!

Meld u aan voor Bewust of Bang

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen