Quickscan Telemedicine

0
193

Zorg op afstand met behulp van ICT kan een enorme impuls geven aan het realiseren van vraagsturing. De NPCF deed een quickscan naar de vorderingen bij zorginstellingen en ICT-leveranciers. De bevindingen staan in het rapport 'De bewezen waarde van Telemedicine'.

Iris van Bennekom, directeur van de NPCF, presenteerde vandaag de resultaten tijdens de opening van de vakbeurs ICT & Zorg in de Jaarbeurs te Utrecht.

Vorig artikelGERRIT winnaar van de zesde EPN/ Nitel Telemedicineprijs
Volgend artikelNucleaire geneeskunde in ziekenhuizen verdient aandacht
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.