Medicine 2.0 en Innovatie Anders: Nexthealth was en is erbij

Jacqueline Fackeldey,

September is echt een congresmaand. Niet alleen hier in Nederland met bijvoorbeeld Eday en Picnic maar ook in elders in de wereld. Nu kan en wil Nexthealth niet overal bij zijn maar we (Jen en Maarten) waren wel bij het Medicine 2.0-congres dat 4 en 5 september plaatsvond in Toronto. En Nexthealth zal ook actief aanwezig zijn op Innovatie Anders dat aanstaande woensdag 17 september plaatsvindt in Den Haag.


Op Medicine 2.0 presenteerden Jen en Maarten een eerste aanzet tot een Nexthealth-tool die de diverse partijen in de zorg kan helpen bij het maken van de voor hen juiste keuzes. En daarnaast deden ze live verslag van het congres door erover te bloggen en te twitteren.

Je vindt hun presentatie en een aantal andere bij elkaar op slideshare. Maartens en Jen’s blogposts over Medicine 2.0 vind je hier en hier. De verzamelde twitterberichten van de diverse bezoekers met daarin ook links naar hun blogposts staan hier.

Op Innovatie Anders zal Martijn de aftrap voor de middag doen aan de hand van een korte presentatie die hij en ik op dit moment samen aan het maken zijn. Maarten en ik zijn er ook en we zullen daar live verslag doen van wat er gebeurt.

En wel op een bijzondere manier want er zullen 2 bloggers-stoelen voor ons klaar staan met spotlights erop zodat de andere aanwezigen goed kunnen zien wat we aan het doen zijn. We hopen hiermee natuurlijk vragen op te roepen en zo de conversatie op gang te brengen waarin het in Nexthealth om draait.

Wil je op afstand volgen wat er daar gebeurt volg mij dan op twitter en/of hou de Nexthealth-blog in de gaten want daar vind je alles wat je wil weten. Wil je Innovatie Anders bijwonen dan vind je hieronder meer informatie.

Innovatie Anders informatie:

  • Datum: woensdag 17 september 2008
  • Locatie: Korzo5Hoog (Bink36), Binckhorstlaan 36, Den Haag
  • Tijdstip: 13.00 – 17.00 uur
  • Prijs: 150 euro (ex. btw.)
  • Doelgroep: Zorgconsumenten, zorgaanbieders, zorgverzekeraars en beleidsmakers in zorg en welzijn.
  • Organisatie: Zenc en eSociety
  • Sprekers

Dit artikel verschijnt ook op www.nexthealth.nl

Recente artikelen