Ziekenhuis Gelderse Vallei lanceert nieuwe website

0
184

Op maandag 5 januari 2009 is de nieuwe website van Ziekenhuis Gelderse Vallei gelanceerd. Na maanden van voorbereidingen is de site geheel vernieuwd ‘de lucht in’ gegaan. Vooral de nieuwe, frisse vormgeving valt op, maar iedere websitebezoeker zal versteld staan van de mogelijkheden die de site biedt.


Patienten kunnen zoeken op ‘aandoening’ en op ‘specialisme’. Dat maakt het zoeken naar informatie veel gemakkelijker. Elk specialisme heeft een eigen site met pagina’s interessante informatie. Belangrijke informatie kunnen websitebezoekers opslaan in een inloggedeelte ‘Mijn ZGV’. Er is een forum, een wekelijks wisselende poll, een rubriek met veelgestelde vragen, je kunt je abonneren op een nieuwsbrief en er staan fotoboeken op. Smaakvolle en vrolijke e-cards kun je via de site gratis naar een patient sturen die in het ziekenhuis ligt.

Via de site kunnen patienten een afspraak maken op de polikliniek, kijken wanneer er voorlichtingsavonden zijn en wachttijden raadplegen. Dat zijn functies die ook op de voormalige website te vinden waren, maar die nu in een fris nieuw jasje gestoken zijn.