Webzorg: Online verslavingszorg

Array

webzorg_logoMensen met verschillende psychische problemen, een drankprobleem of problemen met hasj of wiet, kunnen zich aanmelden voor een behandeling bij Webzorg. Als enige in Nederland biedt Webzorg internettherapie voor gecombineerde problematiek. Hierdoor kunnen clienten binnen één behandeling zowel hun psychische als alcohol- of cannabisproblematiek aanpakken. Webzorg is een initatief van Verslavingszorg Noord Nederland en richt zich op mensen met lichte tot matige problematiek die bewust voor therapie via internet kiezen. De behandeling bij Webzorg vindt plaats binnen een beveiligde internetomgeving.

Webzorg Optimaal en Webzorg Anoniem
Bij Webzorg is het mogelijk om te kiezen tussen Webzorg Optimaal en Webzorg Anoniem. De inhoud van de behandeling is hetzelfde.

Vanaf de aanmelding krijg je een behandelaar toegewezen, die je tijdens de gehele behandeling begeleidt. Naast de behandeling via internet is het ook mogelijk om telefonisch contact te hebben met je behandelaar. Het voordeel van internetbehandeling is dat je in je eigen omgeving en wanneer het jou uitkomt, aan je problematiek werkt.

Webzorg biedt behandeling voor de volgende problematiek:

Op de site van Webzorg vind je:

Bron: Webzorg

Recente artikelen