Mednet start op 18 april community voor medisch professionals

mednetMedNet.nl lanceert woensdag 18 april een community voor medisch professionals. Het beschermde netwerk op www.mednet.nl is exclusief voorbehouden aan BIG-geregistreerden. Binnen deze community kunnen (huis)artsen, specialisten, en zorgverleners om met elkaar in contact komen, informatie uitwisselen en vragen stellen.
MedNet.nl hoopt hiermee plek te bieden voor medische professionals om met collega’s in contact te komen en te discussieren over (inter)collegiale vraagstukken. Het is de bedoelig dat medisch professionals inzichten met elkaar gaan delen en adviezen uitwisselen. MedNet wil zo een bijdrage leveren om samen met zorgprofessionals de zorg naar een hoger niveau te tillen.

MedNet community
De MedNet community is meer dan een platform voor interactie. Binnen de LinkedIn-achtige functionaliteit kunnen bezoekers onder andere:
– Een eigen profiel aanmaken met foto en een persoonlijke tekst
– Collega’s zoeken en uitnodigen – ook buiten het netwerk
– Groepen aanmaken
– Een Collega of een groep een bericht sturen
– Een eigen dossier samenstellen van favoriete artikelen om later te lezen, te bewaren en door te sturen
– Gebruikmaken van Vademecum, de uitgebreide databank met antwoorden op medisch vragen.

Bron: BSL

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen