Flashback de Youtube-generatie 2!

Niet aangeboren hersenletsel (NAH) zie je meestal niet. Het is zeer ingrijpend in een – vaak nog jong – mensenleven. Om de gevolgen van NAH meer bekend te maken bij een breder publiek en om clienten te helpen met verwerking en acceptatie , produceert Stichting Rock en Rolstoel samen met revalidatie centrum Groot Klimmendaal een speciale productie: ‘Flashback, de Youtube-generatie’.

Met korte flitsende filmpjes, eigentijdse liedjes en aangrijpende poezie over Niet-Aangeboren Hersenletsel, zal op 7 mei multimediavoorstelling ‘De Youtube-generatie’ te zien zijn. De voorstelling is een uitvloeisel van de creatieve therapie die mensen met NAH in Groot Klimmendaal aangeboden krijgen. Naast andere vormen van therapie is dit een manier om terug te kijken op wat er is gebeurd en hoe je verder moet.
De voorstelling is te zien in de Deel, het cultureel centrum van Groot Klimmendaal, Heijenoordseweg 5 Arnhem.
De voorstelling begint om 19.30 uur, toegang is gratis.

Mocht u al een voorproefje van de clips willen zien? Kijk dan op rockenrolstoel.nl daar vind u enkele clips van deelnemers van een eerdere presentatie.

Stichting Rock & Rolstoelproducties is een samenwerkingsverband tussen Groot Klimmendaal, Mariendael en Siza Dorp Groep. De stichting bevordert de integratie tussen mensen met en zonder beperking d.m.v. van muziek, televisie, theater en digitale media. www.rockenrolstoel.nl
Voor meer informatie over Flashback, op telefoonnummer 026 – 3526815 of kijk op rockenrolstoel.nl.
Bron: rockenrolstoel.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente artikelen