Nieuw Medicalfacts.tv: Videokanaal in samenwerking met Dik.nl

Array

medicalfactstvSinds vandaag is ook een videokanaal op Medicalfacts.tv online. In samenwerking met Dik.nl maken we video’s en digitale tv fragmenten toegankelijk voor iedereen. Trouwe bezoekers van medicalfacts hebben al eerder kennis kunnen maken met video’s uit youtube maar met de applicatie die door Vincent Evers en z’n mannen is gebouwd kunnen we een breder scala aan materiaal bieden. We maken gebruik van de Nederlandse internetvideo community worden waar inmiddels video’s van meer dan 35 verschillende bronnen samenkomen. Bezoekers kunnen op de site internetvideo vinden, verzamelen en verspreiden. Er zijn inmiddels al circa 400 kanalen door gebruikers gemaakt met daarin zo’n 7300 video’s. Hieronder een van de videokanalen die in medicalfacts.tv zitten
<a href=”http://www.dik.nl/c/2113/” mce_href=”http://www.dik.nl/c/2113/”>Je kijkt naar het Uitzending gemist (zorg) video kanaal.</a>

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen