Magma benoemd tot SAP Expertise Partner Healthcare

Array

logo-magma-it-solutionsTijdens het jaarlijkse congres van de Vereniging Nederlandse SAP Gebruikers (VNSG) in Maastricht reikte SAP Nederland twee nieuwe partnerships uit aan Magma IT Solutions. De succesvolle dienstverlener is daarmee naast SAP Expertise Partner HCM nu ook erkend specialist voor de gezondheidszorg en voor de outsourcing van bedrijfsprocessen.

Een expertise partner spreekt de taal van de branche of functie. Hij kent de bedrijfsprocessen, gewoontes en best practices. De gedemonstreerde kennis van de bedrijfsvoering in ziekenhuizen, jarenlange SAP ervaring en kwalitatieve werkwijze waren redenen om Magma te benoemen tot SAP Expertise Partner Healthcare. De expertise in bedrijfsprocessen en een groot track record in SAP HR outsourcing leverden het Business Process Outsourcing (BPO) partnership op.

Expertise in Healthcare
Met een speciale business unit Healthcare timmert Magma met succes aan de weg in de zorgsector. Afgelopen januari rondde Magma de eerste SAP ERP implementatiefase op tijd en binnen budget af in het azM, als eerste academisch ziekenhuis in Nederland. Fase twee bestaat uit de implementatie van SAP Patient Management, de zorgspecifieke module die het zakelijke ERP en het Elektronisch Patient Dossier integreert.

Jo Bollen, Director Healthcare bij Magma: “Dit partnership is een keurmerk van ons werk, het geeft klanten zekerheid over onze focus en prestaties in hun branche. We zijn erg blij met deze status.”

Andere ziekenhuizen die voor Magma kozen zijn het Haga Ziekenhuis, IJsselland Ziekenhuis, Orbis Medisch Zorgconcern en de drie ziekenhuizen van Care4ict.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen