Serie Moderne Zorg in mei bij RTL-7

0
279

modernezorgEen nieuwe reeks van de tv-serie Moderne Zorg start op RTL – 7, en wel op de zondagen 3, 10, 17 en 24 mei, van 10.25 uur tot 10.45 uur. Hierin ziet u verschillende reportages over vernieuwende initiatieven in de zorg – en een kort zorgjournaal met actueel nieuws, gepresenteerd door Ruud Koolen. In dit TV-programma worden door middel van reportages op locatie vernieuwende projecten in beeld gebracht die de kwaliteit van de zorg verhogen. Ook zit in iedere uitzending een zorgjournaal met daarin onder meer actueel zorgnieuws en een gesprek met een smaakmakende bestuurder over het thema innoveren in de zorg. Het programma richt zich op de gehele gezondheidszorg.

In het voorjaar van 2009 volgt een nieuwe serie uitzendingen. De eerste uitzending is op zondag 3 mei, om 10.25 uur bij RTL-7. Ook op 10, 17 en 24 mei zijn op hetzelfde tijdstip uitzendingen bij RTL-7. Wilt u van tevroren weten wat er in een uitzending zit, abonneer u dan op onze nieuwsbrief via deze website. Deze reeks uitzendingen van Moderne Zorg zal in juni 2009 worden herhaald in de doordeweekse dagprogrammering van RTL-Z.

Meedoen kan nog
In de komende reeks zijn nog enkele mogelijkheden om vernieuwende oplossingen en/of projecten in beeld te brengen. Gelet op de snelle start van de komende reeks is snelheid geboden, voor potentiele deelnemers om mee te doen. Bel 035-6220336 of 030-6963062 of mail redactie@modernezorg.tv.

Verzamel-DVD afgelopen reeks
De verzamel-DVD van de afgelopen reeks, met daarop alle 15 uitgezonden reportages en alle 5 uitgezonden interviews, is nog bij te bestellen via de website van Moderne Zorg: www.modernezorg.tv.

Moderne Zorg wordt gemaakt door TV-producent Tangram Media en Innovatiebureau DAZ. De makers hopen door middel van dit programma een bijdrage te leveren aan een positief imago van de zorg en een bijdrage te leveren aan een positief imago van de zorg en een grootschaliger toepassing van moderne oplossingen in de gehele Nederlandse zorg.