Goede raad, gezond onderzoek

Uitnodiging symposium
gezondheidsraadIn 1987 werd de Raad voor Gezondheidsonderzoek ingesteld met als opdracht te adviseren over het gezondheidsonderzoek, de medische technologie en de onderzoeksinfrastructuur. Na deze taak gedurende 21 jaar met succes te hebben vervuld trok de RGO op 1 februari 2008 definitief in bij de Gezondheidsraad. Advisering over het gezondheids(zorg)onderzoek maakt sinds kort ook deel uit van de wettelijke taakomschrijving van de Gezondheidsraad. Aldus is de basis gelegd voor een krachtige synergie tussen advisering over de stand van de wetenschap en over het gezondheidsonderzoek.

Bron: GR

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente artikelen