IZIT Twente sluit raamovereenkomst

Array

\’n softwarebedrijf geselecteerd als partner voor ketenzorgzorg oplossingen in Twente
contractondertekeningvitalheDe samenwerking tussen IZIT , Organisatie voor ICT in de Zorg in Twente, en \’n softwarebedrijf Software is bekrachtigd door de ondertekening van een raamovereenkomst. Er zijn afspraken gemaakt over de samenwerking voor de ontwikkeling en implementatie van ICT ketenzorgoplossingen. Deze samenwerking biedt belangrijke voordelen voor zorggroepen.
De afspraken zijn gericht op optimale integratie van bestaande systemen. Zo zal in samenwerking met IZIT een volledige integratie tussen HIS en KIS worden gerealiseerd. Gebaseerd op het onlangs vastgestelde OZIS Ketenzorgbericht en gebruikmakend van het regionale schakelpunt. Ook werken IZIT en \’n softwarebedrijf Software samen bij de ontwikkeling en uitrol van nieuwe ketenoplossingen, onder andere op het gebied van zelf management voor diabetes patienten en COPD ketenzorg.

Met de gesloten overeenkomsten wordt zorggroepen via IZIT verder de mogelijkheid geboden om op eenvoudige wijze de ICT oplossingen van \’n softwarebedrijf Software te contracteren. De zorggroep is hiermee verzekerd van een exclusief groepsvoordeel voor de regio Twente, een goed afgestemde Service Level Agreement en facilitering en begeleiding en implementatie van (keten)zorgtrajecten door IZIT. Hiermee wordt zorggroepen een grote hoeveelheid werk uit handen genomen voor het maken van afspraken, contractonderhandelingen en het afsluiten van overeenkomsten. Aansluiting bij deze overeenkomst door de zorggroep is per direkt zeer eenvoudig via IZIT re realiseren.

IZIT en \’n softwarebedrijf Software werken al enige tijd samen bij de realisatie van ketenzorgondersteuning in de regio Twente. Deze samenwerking is begonnen in 2008 toen IZIT in nauwe samenwerking met eerstelijns zorgverleners in de regio Twente een grondig selectieproces heeft uitgevoerd, dat resulteerde in de keuze voor \’n softwarebedrijf Software als preferred partner voor het ontwikkelen en leveren van ICT oplossingen voor ketenzorg in de regio.

De eerste ketenzorgoplossing die in de regio is opgepakt, betreft diabetes. IZIT heeft sindsdien met haar ondersteuning een grote stimulans gegeven aan de implementatie van de ketenzorgtrajecten van \’n softwarebedrijf in de regio’s Almelo en Enschede. Daarnaast zijn ook integraties gerealiseerd voor het eenvoudig beschikbaar stellen van de software van \’n softwarebedrijf via het Zorgportaal van IZIT. Daarnaast is IZIT betrokken bij diverse ontwikkeltrajecten van \’n softwarebedrijf Software.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen