Kinderen gek maken, lucratief!

De symptomen van ADHD zijn die van een normaal gedrag.
Fernand HaesbrouckHet ‘ziek’ zijn aan ADHD is de som van het optellen van symptomen van een kind dat gewoon kind is.

Niemand toont aan dat het kind zou lijden aan een neurobiologische aandoening, die ongeneeslijk zou zijn.
Geneeskunde VERMOEDT dit alleen maar  (de literatuur schrijft: ‘presume’).

Met een cocaïnestof (Ritalin, Rilatine, Concerta) of een amfetamine (Aderall, Dexedrine) in hoge doseringen, worden normale kinderen gedrogeerd tot dwangmatig psychotisch en vandaar schijnbaar rustiger.

Ontstaat psychotisch gedrag (wanen, hallucinaties, controleverlies over gedrag, agressie, zelfmoordneigingen) dan corrigeert men met antipsychotica (Dipiperon, Risperdal, Haldol, Zyprexa).
En sust men de omgeving door te stellen dat het psychotisch gedrag de karakterstoornissen zijn, die eigen zijn aan de ziekte, terwijl psychotisch gedrag helemaal niet in de diagnosecriteria staat.

Sterker nog: stel dat dit wel zo zijn, is het dan medisch verantwoord om te behandelen met sterke doses psychotica?

Met de komst van Strattera, wou men af van het zwaar-drogeren verhaal.

En wat bleek?

Toen in de jaren 80 de industrie chemisch een nieuw amfetaminepatroon had ontdekt, wou men vermijden dat die nieuwe klasse meteen ook het negatieve amfetamine-etiket van de doping zou meekrijgen.
Bijkomend nadeel zou de verplichte opiumwetgeving zijn, en dit is commercieel niet erg handig.

Toen waren de meeste onafhankelijke overheidsorganen inzake gezondheid al stevig geïnfiltreerd door de farmaceutische lobby.

Prozac kwam als een totaal nieuwe molecule in de handel tegen depressies,  en de wel bekende amfetaminewerking ervan maakte plaats voor een verhaaltje over vermoedelijke tekorten van serotonine.
Al kon geen kat welke tekorten dan ook aantonen, het vermoedelijke tekort maakte plaats voor een echt tekort en de nieuwe groep amfetamines kreeg de naam: selectieve serotonine heropnameremmers.

De positieve boodschap daarbij suggereerde dat men vermoedelijke defecten van stoffen waaraan de zieke zou lijden, kon behandelen, door ze vers toe te voegen.
En omdat niemand kon aantonen hoe dit in zijn werk gaat, verklaarde men het werkingsmechanisme onbekend.

Die SSRI’s werken net op dezelfde manier als amfetamine, alleen om het verslavend effect ervan te verdoezelen, raadt men de zieken aan, de veilig verklaarde stoffen chronisch te blijven slikken, niet alleen om zogezegd een terugval te vermijden, maar ook omdat dit goed is voor het farmaceutische bedrijf.
Vandaar : geen echte verslaving. Wat niet weet, niet deert.

En het zelfmoorden ermee?
Toch heel normaal? Patienten zijn immers depressief.
En de wanen, psychotisch gedrag? Ook normaal, artsen weten dat een depressie een complex verhaal is, vandaar dat sommigen ook bipolair worden en lucratieve antipsychotica nodig hebben.
Net als bij het gebruik van de ‘oude’ amfetamines, maar niemand heeft zoiets door.

En omdat alleen een klein clubje ervan op de hoogte is dat phenylpropylamines (SSRI’s) als (verborgen) amfetamines werken, nam men de norm aan, om die stoffen te verbieden voor gebruik onder de 18 jaar.
Met amfetamine drogeert men depressieven per dosis van 10 mg, met Prozac is dit 20 mg per 70 kg lichaamsgewicht, omwille van een kleinere affiniteit op de receptoren van neuronen.

En dan kwam Strattera.
Met precies dezelfde actieve phenylpropylamine als die van Prozac.

Maar omdat men het normale gedrag bij ADHD-kinderen behandelt door ze dwangmatig psychotisch te maken, doseert men maar liefst aan 80mg/70kg lichaamsgewicht, terwijl diezelfde actieve phenylpropylamine op (moleculair)gewichtsbasis zelfs nog 18% actiever is, dan in de Prozac-molecule.

Kafka houdt daarbij niet op.
Omdat Lilly heel goed weet dat Strattera een vermomde Prozac is, kreeg men het op Europees niveau voor mekaar dat van alle SSRI’s die bij kinderen verboden zijn, er maar eentje is dat toch aan jongeren zou mogen voorgeschreven worden en dat is fluoxetine (Prozac).
Immers…  Strattera mag ook en zelfs in zeer hoge doseringen om versneld dwangmatig psychotisch en zwaarder te drogeren dan de depressieven met Prozac.

En nu komt het…
Lilly is een heel machtig bedrijf.
Om Lilly op de vrije markt te beschermen, maakt de Europese Gemeenschap gebruik van spitstechnologie, die bepaalt dat de fluoxetine van Lilly aan kinderen mag voorgeschreven worden, terwijl dezelfde fluoxetine van generische bedrijven, verboden blijft voor gebruik onder de 18 jaar.
http://www.megablunder.net/NB74.pdf

Dit heet geen onkunde meer, maar regelrechte corruptie.

De Stratterageheimen dus worden angstvallig geheim gehouden, zelfs het CBG verdedigde in 2008 nog de belangen van Lilly om dat allemaal voor het publiek te verbergen.

Nu merk ik, dat de Stichting KinderConsument.nl, hier ook de belangen van Lilly verdedigt.

Zou dat allemaal gratis gebeuren?
In het belang van wie?   Van de kinderen?

In Belgie zijn de laatste vijf  jaar het aantal kinderen in de psychiatrie opgenomen, omdat ze met ADHD-middelen werden behandeld en psychotisch gemaakt, verzevenvoudigd.

De Belgische Overheid weigert bovendien zelfs om de echte cijfers daarover openbaar te maken.
http://www.megablunder.net/NB60.pdf

Weet KinderConsument wat de Stratterageheimen verbergen?

Weet KinderConsument dat normaal gedrag bij kinderen geen neurobiologische aandoening is, omdat niemand die kan aantonen?

Weet KinderConsument dan niet wat renners wel weten? Dat men Strattera en Prozac slikt om legaal met de nieuwe amfetamines te drogeren.

Gelooft KinderConsument Lilly, die valselijk beweert dat Strattera geen stimulans zou zijn?

Gelooft het CBG Lilly en beschermt het CBG Lilly?

Ofwel is dit onkunde, ofwel corruptie.
Maar dit hier gaat over … kinderen.

Gezonde kinderen, die een ziekte aangesmeerd kregen, omdat symptomen van een normaal gedrag bij elkaar werden opgeteld.

En wie symptomen zegt, zegt artsen.
En wie artsen zegt, zegt behandelen.
En wie behandelen zegt, zegt Big Farma!

ADHD (het normaal kind zijn, de optelling bewijst het) gaat men tekeer door met hoge doses psychotica neuronen te verwoesten (en daardoor een controleverlies over het gedrag te veroorzaken, psychotisch gedrag), bloedvaten te doen dichtklappen (een kiem te leggen voor Alzheimer (hersenencellen sterven af), maar ook pulmonaire hypertensie- het plots doodvallen(hart)), en groeistoornissen omdat het zenuwstelsel op het verwoesten van neuronen reageert met een gevarenreflex (fight or flight, of doping).

ADHD is het voorwendsel (pedagogisch comfort) om normale kinderen in een lucratief zorgcircuit te stuwen en Overheden spelen het spel lustig mee.
De nieuwe economie.

http://educatief.surfsleutel.nl/startnw.htm

Recente artikelen