Lee Aase van Mayo Clinic (social media manager) spreker op tweede Zorg 2.0 congres 13 oktober 2009

leeLee A. Aase van de Mayo Clinic, heeft zijn deelname hieraan als keynote speaker bevestigd. Ook zal hij een workshop geven voor zorginstellingen die overwegen nieuwe media te gaan gebruiken. Lee is de drijvende kracht achter het blog Sharing Mayo Clinic en verantwoordelijk voor nieuwe media in de Mayo Clinics.

Zojuist kregen we de definitieve bevestiging van de eerste internationale spreker voor ons tweede Zorg 2.0 congres van 13 oktober 2009.Samen met zijn team van 3 mensen die vrijgemaakt zijn voor het “neerzetten” van de Mayo Clinic op het internet geeft hij Webcasts van belangrijke momenten, lessen, presentaties. Ook maken ze podcasts van interviews met hun artsen, verpleegkundigen, onderzoekers EN patienten. Ook hebben zij een eigen YouTube kanaal en een apart newsblog en mag een eigen Facebook-pagina niet ontbreken. Ook hebben ze zich de moeite genomen om richtlijnen op te stellen om eea in goede banen te leiden.

Lee gaf in Chicago deze presentatie, opdat jullie vast een voorproefje hebben.

BlogWell Chicago Social Media Case Study: Mayo Clinic, presented by Lee Aase

View more presentations from GasPedal.
BlogWell Chicago Social Media Case Study: Mayo Clinic, presented by Lee Aase

View more presentations from GasPedal.

En hier nog een interview met Lee:

Recente artikelen