Nieuwe layout Medicalfacts

0
245

oude-layoutMedicalfacts.nl is voorzien van een nieuwe layout die het gebruiksgemak moet vergroten. Het ontwerp is gemaakt door Colorlabs Project en biedt meer ruimte aan de toenemende hoeveelheid content op de site. De nieuwe layout is  ruim een week online. Vier weken is het team bezig geweest om alle informatie en functionaliteiten over te zetten van de oude naar de nieuwe layout, maar het is gelukt.De oude layout voldeed niet meer aan de eisen die we aan onze site stellen . De nieuw layout levert een hele professionele en schone layout op. We zijn er dan ook heel trots op. Meteen zijn alle scripts nog eens goed doorgenomen en eventueel herschreven om de database nog sneller te laten werken. Je kunt zeggen dat de website in zijn geheel opnieuw is geprogrameerd. Nieuwe functies zoals  prijsvragen en en thema-pagina worden veel beter gepresenteerd in een mooie CSS jasje. Medicalfacts is weer klaar voor de toekomst !!!