Opnamestop Jeroen Bosch Ziekenhuis na stroomstoring

Array

jbzHet Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft donderdagavond een opnamestop afgekondigd vanwege de stroomstoring die Den Bosch donderdag trof. In een groot deel van Den Bosch viel donderdagmiddag omstreeks 15.00 uur de stroom uit door een defecte transportkabel. Rond 17.00 uur had netwerkbedrijf Enexis het euvel verholpen en werd iedereen weer voorzien, meldde een woordvoerder van Enexis. In het ziekenhuis werden de gevolgen donderdagavond pas duidelijk, waarna de leiding een opnamestop afkondigde voor de nacht en vrijdag. Personeel van het ziekenhuis was de hele avond druk bezig met het benaderen van mensen die op het programma stonden om te worden geopereerd. De toevoer van elektriciteit moet minstens 24 uur stabiel zijn, voordat het hospitaal weer kan opereren, aldus het ziekenhuis donderdag. De netwerkbeheerder onderzoekt nog de oorzaak van het defect aan de transportkabel.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen