Het landelijk schakelpunt (LSP) vanaf 9 juli open

0
206

binairOp 9 juli wordt het landelijk schakelpunt (LSP) opengesteld. Vanaf dat moment kunnen huisartsen, apothekers en medisch specialisten die meedoen met het landelijk EPD in Nederland patientgegevens met elkaar uitwisselen.

Bezwaar
De afgelopen periode zijn burgers geïnformeerd over de komst van het EPD en de mogelijkheid tot het maken van bezwaar. Het uitwisselen of aanmelden van gegevens voor burgers die bezwaar hebben gemaakt, is niet mogelijk. Zorgaanbieders die meedoen met het EPD krijgen bericht als een van hun patienten bezwaar heeft gemaakt.

>Zie voor meer informatie, het Informatiepunt BSN in de zorg en landelijk EPD.

Bron: Nictiz

Vorig artikelHet Nieuwe Influenza A/ H1N1 verspreid zich minder snel in Nederland
Volgend artikelZes besmettingen H1N1 op Rock Werchter
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.