Vakantie en insulinepompverzekering

insulinepompVoor leden van DVN die een insulinepompverzekering hebben, welke ingegaan is na 13 januari 2009, behoeft er geen wijziging meer doorgegeven te worden aan Ocean groepsverzekeringen of aan DVN als u gebruik maakt van een leen/reservepomp tijdens uw vakantieperiode.
Het is ook niet nodig om door te geven wanneer u in het bezit bent van een nieuwe pomp.
Voor leden die een insulinepompverzekering hebben, van voor medio januari 2009, is er de mogelijkheid om deze verzekering tegen dezelfde verzekeringsvoorwaarden om te laten zetten tegen eenmalige betaling van de poliskosten, zijnde € 7,50 (excl. assurantiebelasting).
Echter, sinds kort zijn er nieuwe pompen op de markt die werken met een afstandbediening.
Die afstandbediening is niet mee te verzekeren (risico veel te hoog).
Meer informatie over deze speciale insulinepompverzekering.

Bron: DVN
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen