Programma Weens congres gereed

wenenProgramma Weens congres op 5 en 6 november is gereed
Op donderdag 5 en vrijdag 6 november congresseren te Wenen leiders, professionals, beleidsmakers, zorgverzekeraars en bestuurders van Ketenzorg programma’s in Europa en Noord-Amerika. Maar liefst zestig sprekers houden de congresgangers op de hoogte van recente ontwikkelingen. Hoe boeiend zijn de Canadese presentaties over geïntegreerde ouderenzorg aldaar! Ook Duitsland is dit jaar goed vertegenwoordigd met sprekers over de disease managementaanpak aldaar. Ook palliatieve zorgprogramma’s komen aan bod. Zo biedt elk land trots haar beste programma’s.

Wilt u naar dit congres? Wilt u even de Hollandsespruitjeslucht verlaten en u laten inspireren door goede buitenlandse voorbeelden? U treft het definitieve programma aan op www.integratedcare.eu en klik door op INIC09, lees de brochure en meld u aan. Tot ziens in Wenen.
Guus Schrijvers