Waterlandziekenhuis kiest voor isolatieruimte voor Mexicaanse grieppatiënten

waterlandziekenhuis1De spoedpost van het Waterlandziekenhuis in Purmerend neemt maandag een aparte ingang in gebruik voor patienten met de Mexicaanse griep. Ook is er een isolatieruimte ingericht. Dat maakte het ziekenhuis zaterdag bekend. Zo wordt het besmettingsgevaar binnen het ziekenhuis geminimaliseerd. De speciale toegang en ruimte zijn vanaf volgende week operationeel.Patienten die in verband met de griep in het ziekenhuis moeten worden opgenomen, worden op een apart deel van één afdeling verpleegd. De meeste patienten die door de Mexicaanse griep worden getroffen, krijgen waarschijnlijk een milde vorm. Hen wordt aangeraden thuis te blijven en zich met vragen over de griep telefonisch tot de huisarts te wenden.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen