Cor Rumping nieuwe Portfolio Manager Nederland

0
272

iSOFTOp 17 september 2009 treedt Cor Rumping aan bij iSOFT als nieuwe Portfolio Manager Nederland
In zijn nieuwe rol is Cor verantwoordelijk voor zowel Product Management als Development. Hij zal zich met name richten op het versterken van de commerciele capaciteiten van iSOFT en het verbeteren van de zichtbaarheid van iSOFT bij klanten en aandeelhouders. Cor neemt hierbij deels het takenpakket over van Nico Vreeken. Nico zal zich vanaf heden meer richten op het uitbreiden van zijn functie als CTO voor de RBU Continental Europe. Zijn kerntaken hierbij zijn onder andere het uitbreiden en versnellen van onze activiteiten als RBU en hij zal optreden als liaison op internationaal (iSOFT Group) niveau, op het gebied van technische ontwikkelingen. Daarnaast blijft Nico in Nederland plaatsvervanger van Peter Herrmann, Managing Director van iSOFT Continental Europe.

Introductie Cor Rumping

iSOFT is blij met de aanstelling van Cor Rumping. In zijn vorige functie was Cor werkzaam bij Siemens, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor Soarian in de Nederlandse markt. Met zijn aanstelling heeft iSOFT er een sterke persoonlijkheid bij, iemand die kennis en ervaring heeft in de locale markt en met internationale ondernemingen, en die daarnaast de organisatie met nieuwe ideeen kan voeden om de huidige bedrijfsstrategie te realiseren. Cor rapporteert aan Harald Ostler.


Commerciele focus

Naast een intern kennismakingstraject zal Cor Rumping de eerstkomende periode veel bij klanten aanwezig zijn.

Vorig artikelNieuwbouw Isala klinieken officieel van start
Volgend artikelVtdK: U moet er maar mee leren leven
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.