Devoteam en Cyber-Ark werken samen om bedreigingen door insiders te voorkomen

0
213

binairCyber-Ark Software, marktleider in de beveiliging en het beheer van privileged identities en uiterst gevoelige informatie, en Devoteam, een toonaangevend ICT-dienstverlener in Europa, kondigden vandaag een nieuwe samenwerking aan, die bedrijven in Belgie moet helpen om hun gevoelige informatie te beveiligen, gegevenslekken te voorkomen en zich te beschermen tegen bedreigingen door insiders. Devoteam zal zijn klanten eerst in Belgie en daarna in heel Europa de bekroonde suites Privileged Identity Management (PIM) en Highly-Sensitive Information Management van Cyber-Ark aanbieden

Devoteam en Cyber-Ark werken samen om bedreigingen door insiders te voorkomen en Privileged Identities te beveiligen. Cyber-Ark wordt geconfronteerd met een enorme vraag naar hun oplossingen voor Privileged Identity Management en wachtwoorden. Dit ging gepaard met een toename van 100% van het klantenbestand van de firma en een verdrievoudiging van de inkomsten. De technologie van Cyber-Ark wordt reeds gebruikt voor het beveiligen van de meest waardevolle activa van een aantal grote militaire faciliteiten, banken, farmaceutische industrie, productiebedrijven, luchtvaartmaatschappijen en overheidsbedrijven over de hele wereld. Bedrijven als Voca, BT, AstraZeneca, Roche, Motorola, Orange, Mizuho Bank, Rabobank, Belgacom en Standard Bank zijn al lang voorstanders van digitale kluizen en gebruiken de “Vaulting Solution” als een “veilige haven” in hun bedrijf voor alle cruciale informatie die gearchiveerd, getransfereerd en gedeeld moet worden.
Cyber-Ark Software, marktleider in de beveiliging en het beheer van privileged identities en uiterst gevoelige informatie, en Devoteam, een toonaangevend ICT-dienstverlener in Europa, kondigden vandaag een nieuwe samenwerking aan, die bedrijven in Belgie moet helpen om hun gevoelige informatie te beveiligen, gegevenslekken te voorkomen en zich te beschermen tegen bedreigingen door insiders. Devoteam zal zijn klanten eerst in Belgie en daarna in heel Europa de bekroonde suites Privileged Identity Management (PIM) en Highly-Sensitive Information Management van Cyber-Ark aanbieden.

Privileged accounts, zoals UNIX Root of Windows Administrator, verspreiden zich via de infrastructuur van een organisatie op alle servers, toestellen, applicaties, databanken, desktops en laptops. Hoewel ze noodzakelijk zijn voor het beheer van deze systemen, brengen deze meestal onbeheerde accounts unieke en uiterst gevaarlijke uitdagingen mee omwille van de onbelemmerde toegang die zij bieden tot cruciale, uiterst risicogebonden systemen en gegevens. Omdat ze anoniem zijn en typisch gedeeld worden door beheerders, ontwikkelaars en onderaannemers, zijn privileged accounts bovendien vaak een bron van problemen bij audits. Om fraude door insiders, schending van gegevens en mislukte IT-audits te voorkomen, moeten organisaties in staat zijn om dergelijke gedeelde accounts te controleren en op te volgen in de context van het bedrijfsbeleid, de wettelijke voorschriften en de reglementeringen. Privileged Identity Management (PIM) en Highly-Sensitive Information Management van Cyber-Ark kunnen bedrijven daarbij helpen.

Gil Fromovitch, Channel Director Western Europe & Africa bij Cyber-Ark Software, zei: “Het aanpakken van de risico’s die samenhangen met de kracht van gedeelde, privileged accounts en de voortdurende beveiliging van gegevens, is een grote uitdaging voor organisaties overal ter wereld. Cyber-Ark is opgetogen over de samenwerking met een bedrijf als Devoteam, dat beschikt over een unieke expertise op het vlak van IT en telecommunicatie en dat een benijdenswaardige reputatie heeft voor toepassingen en infrastructuur met een indrukwekkende lijst wereldwijde merken. Door de ervaring van Devoteam bij het verstrekken van innovatieve oplossingen voor wereldwijde ondernemingen, kijken wij er echt naar uit om eerst in Belgie met hen samen te werken en daarna snel verder te bouwen op hun internationaal netwerk.”

Olivier De Kock, Sales Manager van Devoteam, zei: “Bij Devoteam zijn we trots op onze vaardigheid om technologische mogelijkheden te identificeren en aan te bieden die industriegebonden problemen oplossen en specifieke eisen van onze klanten invullen. De productsuite van Cyber-Ark is precies wat veel van onze klanten zoeken: een oplossing voor het beheer van privileged identity en een veilig opslagsysteem dat de meest gevoelige gegevens van bedrijven beveiligt en opslaat. De oplossingen van Cyber-Ark zullen onze klanten ook helpen om hun problemen op het vlak van flexibele IT- en datatoegang aan te pakken door hun meest gevoelige informatie toegankelijker te maken voor bevoegde personen en zo het negatieve beeld weg te werken van ‘beveiliging gekoppeld aan minder toegankelijkheid’. Zij bieden de perfecte oplossing voor een probleem dat momenteel erg moeilijk te beheren is.”