Praten over winderigheid NIET MEER via Skype

0
223

PDSOok last van winderigheid? Voor mensen met PDS kan dit een serieus probleem zijn. Hierover kunt u praten met lotgenoten via de PDS-Infolijn: 088-PDSINFO of gratis via  www.pdsb.nl

De afgelopen tijd is er een en ander in het nieuws geweest over winderigheid. Het bleek een nepcampagne. Winderigheid kan echter wel degelijk een serieus probleem zijn voor mensen met het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS of spastische darm)! Sommige mensen hebben hier zoveel last van dat ze de deur niet meer uit kunnen. Gasvorming in de darmen kan bovendien veel buikpijn veroorzaken bij mensen met PDS.

Hierover – en over alle andere onderwerpen in relatie tot PDS – kunt u praten met ervaren lotgenoten bij de PDS Belangenvereniging. De PDS-Infolijn is telefonisch te bereiken via tel. 088-737 4636 (088-PDS INFO) op maandag en donderdag van 14.00 tot 16.00 en op dinsdag en woensdag van 19.00 tot 21.00 uur.

Al uw vragen over PDS kunt u stellen aan onze deskundige vrijwilligers van de PDS-Infolijn. Misschien wilt u iets weten over voeding, medicijnen, alternatieve behandelingen of uw werk? Maar ook als u het gevoel heeft er helemaal alleen voor te staan en u wilt dat er iemand echt naar u luistert, dan kunt u bellen met de telefoondienst. Raad en daad en een steuntje in de rug is wat de mensen aan de PDS-Infolijn u bieden.