Praten over winderigheid NIET MEER via Skype

Array

PDSOok last van winderigheid? Voor mensen met PDS kan dit een serieus probleem zijn. Hierover kunt u praten met lotgenoten via de PDS-Infolijn: 088-PDSINFO of gratis via  www.pdsb.nl

De afgelopen tijd is er een en ander in het nieuws geweest over winderigheid. Het bleek een nepcampagne. Winderigheid kan echter wel degelijk een serieus probleem zijn voor mensen met het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS of spastische darm)! Sommige mensen hebben hier zoveel last van dat ze de deur niet meer uit kunnen. Gasvorming in de darmen kan bovendien veel buikpijn veroorzaken bij mensen met PDS.

Hierover – en over alle andere onderwerpen in relatie tot PDS – kunt u praten met ervaren lotgenoten bij de PDS Belangenvereniging. De PDS-Infolijn is telefonisch te bereiken via tel. 088-737 4636 (088-PDS INFO) op maandag en donderdag van 14.00 tot 16.00 en op dinsdag en woensdag van 19.00 tot 21.00 uur.

Al uw vragen over PDS kunt u stellen aan onze deskundige vrijwilligers van de PDS-Infolijn. Misschien wilt u iets weten over voeding, medicijnen, alternatieve behandelingen of uw werk? Maar ook als u het gevoel heeft er helemaal alleen voor te staan en u wilt dat er iemand echt naar u luistert, dan kunt u bellen met de telefoondienst. Raad en daad en een steuntje in de rug is wat de mensen aan de PDS-Infolijn u bieden.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen