Vanavond op TV: Pink Ribbon Award Gala

Array

pink ribbon gala award 2009 5Het Pink Ribbon Award Gala zal uitgezonden vandaag 3 oktober bij de AVRO op Nederland 2 om 22.50 uur worden uitgezonden. Tijdens de gala avond werd de Estée Lauder Pink Ribbon Award uitgereikt door Sylvie van der Vaart.  Bij Sylvie werd in mei borstkanker werd geconstateer. Tijdens het gala zij straalde vooral kracht  uit en gaf met haar komst het evenement veel positieve energie. The Estée Lauder Companies Benelux organiseerde maandag in Koninklijk Theater Carré dit zeer speciale gala avond om de start van de Borstkankermaand in te luiden. Oktober is sinds de introductie van het Roze Lintje wereldwijd gekozen als de Borstkankermaand. Het Pink Ribbon Award Gala vormde de officiele start van de borstkankermaand. Als hoogtepunt van de avond werd het statige gebouw aan de Amstel met één druk op de knop door honderden spotlights roze gekleurd. De AVRO heeft opnieuw een serie prachtige portretten gemaakt van vrouwen die model stonden voor de fotografen van de Estée Lauder Pink Ribbon Award. Hun persoonlijke verhaal en hun muziekkeuze staan centraal gedurende de uitzending. Het Pink Ribbon Award Gala in Koninklijk Theater Carré werd bezocht worden door Nederlandse artiesten en prominenten uit de politiek en het zakenleven

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen