Ehealth en zelfmanagement

0
441

ehealth 1De NPCF organiseert op dinsdag 1 december 2009 een congres ‘ehealth en zelfmanagement’ bij Achmea te Zeist.
Het congres is bedoeld voor patienten (-organisaties), zorgaanbieders, verzekeraars, overheid, softwareleveranciers en andere marktpartijen. De NPCF presenteert haar visie op ehealth en zelfmanagement. De NPCF stimuleert de ontwikkeling van ehealth omdat dit de kwaliteit van zorg verhoogt en de positie van de patient in de zorg verbetert.

Tijdens het congres wordt aandacht besteed aan praktische toepassingen van ehealth. De focus ligt op de kansen voor zelfmanagement – de positie van de patient en de eigen inbreng in de behandeling – en de rol die ehealth daarbij vervult. Het perspectief van de zorgconsument is hierbij uitgangspunt.

U kunt zich hier aanmelden voor dit congres. Ongeveer 2 weken voor de congresdatum ontvangt u alle relevante info over de dag. Het programma van de dag zal in de tweede helft van oktober hier te raadplegen zijn.

Bron: NPCF

Vorig artikelWinnaars Menzis Award Beste Bedrijventerreinen van Nederland bekend
Volgend artikel04 november 2009: Dag van het Persoonsgebonden Budget (PGB)
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.