Organisatie griepvaccinatie blijft ongewijzigd

griepvaccin h1n1Naar aanleiding van het bericht in het NRC Handelsblad van 29 oktober jl. benadrukt de SNPG dat zowel de organisatie als de logistiek rondom de vaccinatie tegen Nieuwe Influenza A (H1N1) ongewijzigd blijven. Vooralsnog is er geen besluit genomen door de minister van VWS om het advies van de Gezondheidsraad te wijzigen, dat de aangewezen doelgroepen worden gewijzigd of dat de volgorde van vaccineren verandert. Dit in tegenstelling tot wat wordt gesuggereerd in het betreffende artikel.

De vaccins mogen niet gebruikt worden voor kinderen, deze zijn alleen bestemd voor de medisch geïndiceerde personen zoals geadviseerd door de Gezondheidsraad.

Bron: SNPG

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen