Mensen met klachten van gaswolk Dronrijp moeten arts te raadplegen

frico google mapsSein veilig na gaswolk in Dronrijp
In Friesland is het gevaar door een wolk salpeterzuur geweken. Vanmorgen was het gas ontsnapt bij de kaasfabriek van Frico in Dronrijp. Meteen daarna werd groot alarm geslagen. Twee Frico-medewerkers moesten met ademhalingsproblemen naar het ziekenhuis. Mensen die klachten hebben, wordt aangeraden naar een arts te gaan.In veel Friese plaatsen ging het alarm af, maar na anderhalf uur werd het sein veilig gegeven. De politie gaat ervan uit dat de gaswolk is opgelost.

Op het fabrieksterrein waar de wagen met salpeterzuur stond, wordt nog wel gemeten.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen