Symposium ‘Veilig melden’ uitgesteld

zorgpadHet symposium ‘Veilig melden? Voorzichtige stappen vooruit’, dat oorspronkelijk gepland stond voor donderdag 26 november, is uitgesteld. Reden van het uitstel is dat bij de voorbereiding bleek dat er nog vragen waren die verdere bespreking vergen voordat het symposium kan plaatsvinden. De organisatoren van het congres, de NVZ en het Flevoziekenhuis, hebben het voornemen om het symposium in 2010 alsnog te houden en beraden zich op een nieuwe koers en timing.

Bron: NVZ

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Relevante artikelen